Sameiet er opptatt av sikkerheten til våre beboerne. Vi oppfordrer deg derfor til å følge rådene fra myndighetene og Oslo Kommune som oppdateres løpende.

www.helsenorge.no

Det er flere i sameiet enn normalt som er hjemme på dagtid: noen har hjemmekontor, andre er syke og enkelte har hjemmekarantene. Mange foreldre er både hjemme med barn og er på jobb på samme tid. Det er derfor viktig at vi tar vare på hverandre og at vi forsøker å redusere støy til et minimumsnivå. Det betyr at vi oppfordrer beboere som pusser opp til å ta litt ekstra hensyn til sine naboer og redusere støyende aktiviteter i den grad det er mulig. Vi ser helst at planlagte oppussingsprosjekter som ikke har startet enda vurderes utsatt som følge av den spesielle situasjonen med flere syke beboere og en endret arbeidssituasjon for mange beboere og deres familier.

Vi oppfordrer også beboerne til å hjelpe hverandre, men samtidig holde nødvendig avstand. Kanskje du kan hjelpe din nærmeste nabo med å handle inn dagligvarer de neste ukene? Husk også på at eldre og beboere med redusert immunforsvar er i risikogruppen og at vi derfor hjelper hverandre best med å holde god avstand og passe ekstra godt på håndhygienen.

Noen tips fra styret

  • Bruk Unloc / OBOS nøkkel for å åpne ytterdøren og unngå kontakt med døråpner
  • Unngå kontakt i størst mulig grad av kontaktflater som gelender og dørhåndtak i oppgangen.
  • Vi oppfordrer beboere til å vaske over ringeklokke, døråpner, håndtak, gelender osv.
  • Vask alltid hendene når du kommer inn.
bildet er hentet fra nrk.no

Denne artikkelen handler om: