Julen nærmer seg med stormskritt. Året har vært krevende for de aller fleste så mye av det man skulle ha gjort kan ha gått i glemmeboka. Styret ønsker å minne om noen viktige ting før året er omme og ønsker alle en riktig god jul.

Bytte ventilasjonsfilter

Alle leiligheter har installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Disse anleggene bruker filter som bør byttes helst 2 ganger per år grunnet svevestøv og pollen i byen. Om filteret ikke byttes kan anlegget gå i stykker.

Nye filter kjøper du f.eks her:

Nye filter

BVS filter

Barefilter

Systemair

Husk å sjekke modellnummer før du bestiller. Vi har dessverre ikke oversikt om det er samme anlegg som er montert i absolutt alle leilighetene.

Trenger du hjelp med ditt ventilasjonsanlegg kan du kontakte Aarseth Boligventilasjon Telefon: 63 82 60 01 E-post: service@boligventilasjon.no

Hold rømningsveier fri for gjenstander

Ganger, portrom og kjeller må holdes fri for gjenstander da de skal brukes som rømningsvei ved eventuell brann. Det betyr at det ikke er tillatt med sko, skostativ, paraplyer, barnevogner, sykler med mer. er du i tvil kontakt oss i styret.

Rense sluk

Jula er en tid for mye mat med mye fett. Dette tetter til rørene og gir mat til rotter. For å unngå både rotter og tett avløp anbefales det å rense sluket (vask kjøkken, vask bad og i dusjen). Ta derfor en julevask av rørene med feks Mudin eller Plumbo Gel. Pulverbasert avløpsåpner anbefales ikke.

Leier du ut leiligheten?

Leier du ut leiligheten din er det viktig at du registrerer utleiet på www.vibbo.no. Dette for at styret til en hver tid skal ha oversikt over hvem som er beboer ved et nødstilfelle. Husk også å holde OBOS oppdatert med din korrekte postadresse.

Har du en samboer eller medbebeor er det veldig fint om den også registreres.

Skulle du trenge hjelp er det bare å sende oss en e-post på styret@osterhausgate.no

Protokoll fra årsmøte

Protokoll og innkalling fra årsmøte finner du her eller du kan logge inn på www.vibbo.no. Vi anbefaler alle å lese både innkalling og protokollen nøye.